miercuri, 21 august 2013

Plantatii de Paulownia in Romania


Pentru ca in nenumarate randuri am primit email-uri in care ni s-a cerut sa facem cunoscute eventuale plantatii de Paulownia din Romania, am convenit cu domnul profesor sa scriem acest post in care sa vorbim despre un anume domn Adrian, care si-a inceput activitatea de "plantator de Paulownia" in tara noastra.

Aceasta activitate extrem se profitabila pentru cei ce au o baza de investitii, a fost inceputa de "Domnul Adrian" pe o suprfata de 1 ha. Atunci cand acesta a observat ca plantatia se dezvolta conform presupunerilor initiale ale dansului, s-a extins intr-atata incat astazi detine plantatii in 6 judete ale tarii : Galati, Braila, Tulcea, Brasov, Constanta si Cluj.

Deasemenea este de mentionat ca 20 de hectare de Paulownia au fost "instalate" in judetul Cluj, iar ca o informatie suplimentara, va putem spune ca un ha de Paulownia Tomentosa a fost sadit in judetul Iasi in urma cu cateva luni.

In tot acest timp in care v-am alimentat ideea (pe care tot noi v-am transmis-o) conform careia investitia in Paulownia este una cat se poate de sigura si profitabila, va spunem ca o echipa de nemti vor investi in Banat 5 milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu