joi, 18 aprilie 2013

Asigurarea plantatiilor de paulownia

Pentru ca fiecare metru patrat dintr-o plantatie de paulownia necesita sume de bani, mai mari sau mai mici in functie de cei care se ocupa de aceste servicii, va recomandam cu toata raspunderea sa va asigurati plantatiile in care va puneti toate sperantele in vederea unui trai mai bun.

Asigurarea unei plantatii de paulownia nu necesita sume deloc mari de bani comparativ cu multitudinea de evenimente neplacute ale caror costuri sunt acoperite de catre asiguratori.

Intrucat v-am obisnuit ca pe langa recomandarile pe care vi le facem sa va oferim si cateva sfaturi, o sa tinem steagul sus si in acest post. Astfel ne simtim obligati din punct de vedere moral sa va recomandam sa faceti contractele de asigurare doar cu asiguratori specializati. Nu oferiti bani persoanelor care par suspecte, va recomandam deasemenea sa nu va lasati dusi de nas de catre brookeri nelicentiati.

Costul de asigurare pentru un hectar de paulownia se ridica la aproximativ 40 euro/an. In schimbul acestei sume de bani, plantatia dumneavoastra este asigurata cam impotriva tuturor evenimentelor nedorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu